LYDBØGER

Det er blevet meget populært at læse med ørerne, og behovet for lydbøger er enormt.

Jeg hører selv masser af lydbøger. Så får jeg både en god historie og glemmer hvor kedeligt og generelt livsforkortende det er at luge i haven. Ren win-win.

Udenfor mit hus står der et andet lille hus. Derinde har jeg bygget et lille studie - lydisoleret og alt muligt, det er virkelig smart. Her indlæser jeg lydbøger. Det er sjovt, men det er også lidt med nerverne udenpå. Jeg mener, jeg fortolker et værk, og det kræver altså respekt for forfatteren, og for bogens indhold og budskab!

Hvis du er i tvivl om hvorvidt jeg er den rigtige stemme til din bog, sender du mig bare et kapitel. Så laver jeg en stemmeprøve til dig, uden at det skal koste noget.

Bliver vi enige om at det er mig der skal indlæse bogen, så får du den retur så den er lige til at uploade der hvor du uploader den slags. Pakket, zip'et, og klar. Du skal kun tilføje ISBN-nummeret.

Og lige for god ordens skyld, så indlæser jeg ikke digte og erotiske tekster.

Du finder en oversigt over de titler jeg har indlæst her...

Stemmeprøve
For ikke at komme i klammeri med nogens ophavsret, kan du her høre novellen Vredens kurér, som jeg selv har skrevet og indlæst.


Efter aftale med forlaget Brændpunkt får du her novellen "Bagatel for kærestepar og fire ænder" af Sten Jacobsen, fra novellesamlingen "Hulter til bulter" fra 2020.
Indlæst og udgivet i 2021